🏐PRVENSTVO ZAGREBA NA OTVORENOM🏐

Kako zbog mjera i dalje ne možemo u dvorane, uz malo truda i ideja smo se snašli te organizirali treninge na dozvoljenim lokacijama! Tako smo uz redovne treninge imali mogućnost ponosno sudjelovati na Prvenstvu Zagreba na otvorenom! Nadamo se lijepim rezultatima naših ekipa❣️

 

🐣SRETAN USKRS🐇

 

NEMA TRENINGA U DVORANI DO 15.4.!

Sukladno mjerama, treninzi u dvorani se neće održavati do 15.travnja.

Čuvajmo se i pridržavajmo mjera da se čim prije opet vidimo i uživamo u odbojci!

 

U ČETVRTAK 25.03.2021. IZNIMNO NEMA TRENINGA!

U četvrtak 25.03.2021. neće biti treninga u Varšavskoj (mini i mala odbojka, kadetkinje i juniorke). Od petka nadalje se treninzi normalno održavaju po rasporedu.

 

OD PONEDJELJKA 1.3. PONOVNO KREĆEMO S TRENINZIMA!🥳

Od idućeg tjedna počinju treninzi u redovnim terminima! Naravno, uz pridržavanje mjera.

Vidimo se uskoro! 😎🏐

 

🎄SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA🎄

 

NEMA TRENINGA DO 21.12.

Odlukom Vlade Republike Hrvatske, od subote 28.11. se obustavljaju treninzi i natjecanja mlađih dobnih kategorija, najranije do 21.12.💦

Iskoristimo ove “produljene” zimske odbojkaške praznike da se čuvamo😷, puno učimo za školu🧐 i željno iščekujemo nastavak treninga🏐

Čim bude novosti – objavit ćemo novu obavijest!

Vaš OK Multibibus
🏐☃❄

 

NEMA TRENINGA 18.11.

Kako je 18.11. blagdan, treninga neće biti!

 

POMAK TERMINA TRENINGA 14.11.

Iznimno zbog utakmice naše seniorske ekipe, trening 14.11. za mlađe kadetkinje i kadetkinje će se održati u terminu od 16h-18h u dvorani PBF-a, Kačićeva 23!

 

NEMA TRENINGA 02.11. i 03.11.

🏐Zbog školskih praznika, 02.11. i 03.11. neće biti treninga. Od srijede, 04.11. treninzi se održavaju u regularnim terminima!🏐

 

FIKSNI TERMINI TRENINGA

Od 1.10.2020. OK Multibibus se vraća u svoje regularne termine treninga za sve igračice (uz male izmjene). Kontaktirajte nas ukoliko niste sigurni u kojim terminima su treninzi! 😎🏐

 

PRIVREMENA PROMJENA TERMINA TRENINGA

Na posljednjoj sjednici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Ministarstva znanosti i obrazovanja donesena je odluka o zabrani korištenja školskih sportskih dvorana, čime je naš Klub od danas privremeno u nemogućnosti korištenja dvorane OŠ J.J. Strossmayer u Varšavskoj 18.

Dok čekamo novu odluku o načinu korištenja školskih dvorana koji će biti sukladan mjerama u školama, nakon koje će klubovi ponovo moći trenirati i u školskim dvoranama, organizirali smo treninge u dvorani Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Kačićevoj 23.

Za detaljne informacije vezane uz termine treninga molili bismo Vas da nas kontaktirate mailom na jelenarkman@gmail.com ili da nazovete direktno pomoćnog trenera Milu na 091/7817-923.

 

NOVA SEZONA POČINJE!

Nakon neizvjesnosti i preranog završetka prethodne sezone, napokon dobre vijesti: od idućeg tjedna počinju treninzi u redovnim terminima! Naravno, uz mjere opreza 😉

U novu sezonu ulazimo pozitivno i s mnogo novosti! Više o svemu uskoro..

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – osmi tjedan

Došli smo i do zadnjeg tjedna vježbanja kod kuće! Vjerujemo da ste svi ojačali kroz prethodne tjedne, sad još samo treba nastaviti i tokom ljeta: ponoviti sve tjedne i polako povećavati broj izvođenja vježbi, smanjivati odmor između vježbi te dodavati i lagane utege po potrebi. Naravno, nemojte zaboraviti i dovoljno plivati dok ste na moru! 😉

Tjedni kalendar vježbanja: OSMI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – sedmi tjedan

Stigao name je i predzadnji tjedan vježbanja kod kuće! Jeste spremni? 🙂

Tjedni kalendar vježbanja: SEDMI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – šesti tjedan

Stigao name je i šesti tjedan vježbanja kod kuće!

Tjedni kalendar vježbanja: ŠESTI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – peti tjedan

Imajući na umu zdravlje i dobrobit svih naših članica (a i navijača!), pripremili smo i plan vježbanja za peti tjedan!

Tjedni kalendar vježbanja: PETI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – četvrti tjedan

Četvrti tjedan je tu, jeste spremni? Odvježbajmo svi zajedno kako bismo spremni došli na buduće treninge!!

Tjedni kalendar vježbanja: ČETVRTI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – treći tjedan

Došao nam je i treći tjedan! Odvježbajmo svi zajedno kako bismo spremni došli na buduće treninge!!

Tjedni kalendar vježbanja: TREĆI TJEDAN

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE – drugi tjedan

Pozdrav svima!
Došao nam je i drugi tjedan vježbanja kod kuće! Nadamo se da su se sve naše članice, navijači i njihove obitelji probali pridržavati našeg tjednog programa vježbanja! Pripremili smo i vježbe za drugi tjedan vježbanja! Ajmo!!!

 

VJEŽBANJE KOD KUĆE

Pozdrav svima!
Nadamo se da su sve naše članice, navijači i njihove obitelji zdravi i sigurni u ovom teškom razdoblju.
Kako bismo svi ostali zdravi i kod kuće, OK Multibibus je pripremio i mali tjedni kalendar vježbanja! Krenimo u akciju i pripremimo se unaprijed za buduće treninge!

 

OTKAZUJU SE TRENINZI U OK MULTIBIBUS DO DALJNJEGA

Na preporuku ministarstva i vlade vezano uz prevenciju daljnjeg širenja zaraze novim koronavirusom COVID-19, treninzi se u OK Multibibus neće održavati do daljnjega. Molimo vas da pratite obavijesti vezane uz nastavak treninga i natjecanja na našoj web stranici.

 

 

OTKAZUJU SE SVA ODBOJKAŠKA NATJECANJA DO 01.04.2020.

Nakon hitnog sastanka održanog 12.03.2020. na inicijativu Središnjeg državnog ureda za šport, a vezano uz prevenciju daljnjeg širenja zaraze novim koronavirusom COVID-19, donesen je zaključak o preporukama otkazivanja svih sportskih natjecanja do 01.04.2020.

Upravni odbor HOS-a putem pisanog izjašnjavanja održanog 12.03.2020. donio je odluku o otkazivanju svih odbojkaških natjecanja svih dobnih kategorija na području Republike Hrvatske, do 01.04.2020. Detaljnije informacije dostupne su na: hos-cvf.hr

Treninzi će se održavati u regularnim terminima, no ukoliko dođe do kakve promjene na vrijeme ćemo obavijestiti sve članice!

 

 

Upisi za sve dobne kategorije su u tijeku!! 🙂

Termini za liječnički pregled!

OK Multibibus je dobio termine za liječnički pregled svih naših igračica! U prilogu se nalaze termini pregleda za svaku od igračica (6.10 i 13.10.).

Molimo da ako se Vaše dijete tek od ove sezone upisalo u Klub ili ako na prošlom liječničkom pregledu nije vadila krv da to učini ovaj put: krv se vadi od 07:15 do 10:15 ujutro te je potrebno doći natašte u ambulantu. Cijena pregleda iznosi 40 kuna.

Također, molimo da djeca dođu na pregled u dodijeljenim terminima te ako je potrebno dobit će ispričnicu za izostanak iz škole.

Adresa: Dom Zdravlja Borovje, Zdeslava Turića 1.

Termini pregleda

 

 

Stranica u izradi

Od 05.09. stranica od OK Multibibus je u izradi! Nadamo se da će rad biti završen u skorije vrijeme.

 

Pripreme u Topuskom

U subotu 02.09. naše djevojke su se vratile s odbojkaških priprema u Topuskom! Pripreme nisu bile lagane, ali su se djevojke zbližile i postavile podlogu za daljnje treninge prije početka sezone.

Zadnji postovi s Facebooka

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.